Referentie-projecten

We zijn sterk in .NET en PHP development

Sinds 2015 werkt ons team aan de digitale campagnes van KLM Air France. Voor KLM Air France verzorgen wij alle benodigde diensten – van verschillende concepten en online quizen tot de landingspagina’s maar ook verzorgen wij het programmeren van de benodigde modules en database en zorgen wij voor de integratie van sociale en digitale media. De meeste KLM Air France projecten draaien op PHP met MySQL database. Campagnes waar wij onder andere aan gewerkt hebben zijn “KLM bikes for Kids”, “Air France Playgroud” en “The Dream Destination”. Naast de geboden software oplossingen verzorgden wij ook KPIs en het monitoren van de productiviteit.

Het Lev IT team in Oekraïne heeft het volledige ontwerp, de ontwikkeling en het implementatietraject voor de website van Ukrainian International Airlines, kortweg UIA genoemd en de grootste luchtvaartmaatschappij van Oekraïne, mogelijk gemaakt. Dit project was een zogenaamd “totaalconcept” waarbij vele verschillende onderdelen samen hebben geleid tot een geweldig resultaat.

Ons team heeft de website voor Vodafone Oekraïne ontwikkeld en geïmplementeerd. In de loop van dit project zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd; analyse en verbeteringen van de werking van de website, ontwikkelen van de lay-out passend bij de huisstijl van Vodafone, ontwerp van de benodigde webpagina’s en er voor zorgen dat de responsive zijn, CMS configuratie, het programmeren van losse aanvullende modules, integraties met API’s en het aanleveren van content.

Sinds 2017 ontwikkelen en onderhouden wij enkele interne administratieve pakketten voor de Aunexum Precious Metals Group en haar dochterondernemingen. Door ons maatwerk hebben zij hun processen kunnen optimaliseren en verder kunnen groeien. Per 2019 is hier het onderhoud en doorontwikkeling van hun webshops aan toegevoegd. Een mooier blijk van vertrouwen konden wij ons niet wensen!

Al vele jaren ontwikkelen en onderhouden wij Urios, een praktijkmanagementsysteem speciaal ontwikkeld voor de advocatuur. Urios bestaat uit een Windows applicatie ten behoeve van de kantooradministratie, een Outlook-plug in voor het beheren van e-mail en opslag in de dossiers plus een web-app om het voor de advocaat mogelijk te maken om onderweg eenvoudig tijd te kunnen schrijven.