Ontwikkelen van uw website in WordPress, laat ons het werk voor u doen!

Wordpress programming

WordPress is één van de meest populaire content management systemen (CMS) voor het maken en onderhouden van websites. Volgens WordPress draait 35% van alle websites wereldwijd op hun platform. Voordelen van het gebruiken van een systeem zoals WordPress is de snelheid waarmee een nieuwe website ontwikkeld kan worden en de stabiliteit van de bestaande code en techniek.

Er zijn duizenden plug-ins en modules beschikbaar om tot het gewenste eindresultaat te komen waaronder Woocommerce voor het ontwikkelen van webshops en MemberPress voor het ontwikkelen van online (betaalde) kennisplatforms.

Hoofdtaak van een WordPress-ontwikkelaar is niet enkel het samenrapen van de noodzakelijke modules, maar weten welke modules het beste geschikt zijn om aan uw wensen te voldoen. Daarom besteden onze ontwikkelaars een deel van hun tijd aan het onderzoeken en testen van de verschillende plug-ins die met regelmaat uitkomen om zo bij te blijven bij alle ontwikkelingen binnen WordPress. Dit alles met het doel om u de beste dienstverlening te bieden.

Lev IT is uw partner als u...

  • ... het gehele traject van WordPress site development wenst met daarbij een exclusief thema of ontwerp voor uw website plus het ontwikkelen van een logo;
  • ... het WordPress site development traject in wilt gaan met reeds uw eigen ontworpen logo of thema;
  • ... een webshop wilt toevoegen aan uw bestaande website of aan uw ERP systeem;
  • ... de bestaande website die u reeds in WordPress heeft wilt laten aanpassen of moderniseren. Onze WordPress-ontwikkelaars bouwen dan verder op de reeds bestaande code.

Uiteraard is het ook mogelijk om in WordPress gebruik te maken van bestaande templates of thema’s. Het is niet noodzakelijk om een eigen ontwikkeld logo of door Lev IT ontworpen thema te gebruiken. Om uw website te vullen kunt u zelf de (bestaande of nieuw te schrijven) content aanleveren, maar wij kunnen u ook uitleggen hoe u dit zelf in WordPress kunt doen. Wat uw startpunt of wensen ook zijn, wij kunnen u dit werk uit handen nemen.

Naast het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën biedt Lev IT ook SLA’s (Service Level Agreement) aan voor regulier onderhoud van uw WordPress systemen, wat minstens zo belangrijk is. Hierdoor weet u zeker dat er altijd een WordPress-ontwikkelaar voor u klaarstaat om gewenste veranderingen snel door te voeren.

Doordat Lev IT naast een Nederlandse vestiging ook een kantoor in Oekraïne heeft kunnen wij u zeer aantrekkelijke prijzen bieden. Door uw vaste Nederlandse accountmanager heeft u niet eens door dat uw werk in het buitenland wordt uitgevoerd. Ons standaard tarief voor een WordPress-ontwikkelaar bedraagt 30 euro per uur. Voor het onderhouden van uw website, webshop of andere diensten kunnen wij u een aantrekkelijk geprijsd onderhoudscontract aanbieden tegen een vast maandbedrag. Onder deze dienstverlening vallen werkzaamheden zoals het toevoegen van content, doen van kleine aanpassingen in uw site of webshop, updates en support en domeinbeheer.

Met al onze ervaring die wij hebben opgedaan door het ontwikkelen van honderden WordPress pagina's zouden wij ook graag uw website in beheer nemen. Neem contact met ons op en vraag voor de mogelijkheden. Wat uw idee ook is, wij denken graag met u mee om dit te realiseren.