Start nu met verkopen online!

Het online winkelen is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Vrijwel alles kan online worden aangeschaft en zeker in de corona tijd heeft online winkelen nogmaals een vlucht genomen. Is uw winkel nog niet online? Wij bieden u een snelle en betaalbare manier om uw eigen webshop op te zetten. In slechts vijf dagen tijd* voor eenmalig 2000 euro kan uw online verkoop al van start gaan!

Deze aanbieding van Lev IT omvat:

  • Een standaard webshop ontwerp op basis van uw logo en gebruikte kleuren.
  • Het vullen van de webpagina’s met uw eigen teksten.
  • Inregelen van een productcatalogus. Hierbij zijn 30 productcategorieën inbegrepen maar meer categorieën toevoegen tegen meerprijs is altijd mogelijk.
  • Vullen van uw webshop met uw producten. Hierbij zijn 50 producten inbegrepen maar uiteraard is meer mogelijk tegen meerprijs.
  • Online plaatsen van uw webshop bij een eigen hostingprovider of bij Lev IT**
  • Integreren van een betalingssysteem zoals bijvoorbeeld iDEAL.

Het hoofddoel van onze aanbieding is om uw webshop zo snel mogelijk online te brengen zodat u kunt starten met de online verkoop. Dat is het belangrijkst. Als uw webshop eenmaal staat kan deze op een later moment altijd worden uitgebreid met extra functionaliteiten, pagina’s, integraties met andere diensten etc. Uw webshop kan zo klein zijn of groot worden als u zelf wilt.

Door het ontwikkelen van talloze webshops hebben wij zeer veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij ook voor u een betrouwbare partner zijn en wij zouden graag uw webshop in beheer nemen. Neem contact met ons op en om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wat uw idee ook is, wij denken graag met u mee om dit te realiseren.

* Afhankelijk van het aantal aanvragen kan de doorlooptijd variëren. Indien de vijf dagen niet haalbaar lijken, geven wij u dit aan bij het aannemen van de werkzaamheden. ** Hosting bij Lev IT is inclusief domeinnaam, SSL certificaat, onderhoud en updates van uw e-commerce systeem. Kosten hiervoor bedragen 500 euro per jaar.