Aunexum Precious Metals Group

Case study

Goudstandaard

In beginsel betrof het in totaal vier online programma’s voor de verschillende dochterondernemingen van de Aunexum Precious Metals Group. Deze verschillende administratieve pakketten waren oorspronkelijk door een andere partij ontwikkeld, maar na jaren van trage voortgang heeft de Aunexum Precious Metals Group besloten de ontwikkeling over te dragen aan Lev IT. Wij hebben de bestaande code gemoderniseerd en leveren nu elke maand een nieuwe versie op van de gewenste nieuwe functionaliteit. Hierdoor blijven de systemen in ontwikkeling. Door ons wekelijkse overleg met Aunexum Precious Metals Group is de voortgang van de gewenste ontwikkelingen voor iedereen duidelijk. Aan dit overleg nemen naast het management van beide partijen ook de ontwikkelaars en de systeembeheerder deel.

Deze administratieve CRM en facturatiesystemen zijn ontwikkeld in PHP. De web shops draaien op Magento. De systemen worden onderhouden door een klein team bestaande uit PHP-ontwikkelaars, een directe manager en een systeembeheerder. Deze teamleden worden ook ingezet voor andere projecten. Door teamleden te delen met andere projecten wordt continuïteit gegarandeerd en kan er altijd snel opgeschaald worden wanneer nodig.

ONZE TARIEVEN

Maatwerk software hoeft niet duur te zijn.

Oekraïne staat bekend om haar goed opgeleide bevolking. Door gebruik te maken van ontwikkelaars uit Oekraïne kunnen wij u aantrekkelijke tarieven rekenen. Voor PHP ontwikkelaars en Wordpress specialisten rekenen wij u slechts 30 euro per uur. iOS en Android ontwikkelaars voor mobiele apps, voor slechts 45 euro per uur. Bel of e-mail ons om uw wensen door te nemen.